Onze letselschade advocaten adviseren u en claimen de letselschade!
Wilt u iemand aansprakelijk stellen voor letselschade?

Voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade

Een auto ongeluk, fietsongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet. Als u buiten uw schuld om letsel oploopt en hierdoor schade lijdt, dan wilt u uiteraard schadevergoeding eisen op de aansprakelijke partij. Aansprakelijk stellen doet u door middel van een aansprakelijkstelling. Daarom zoekt u een voorbeeldbrief voor het aansprakelijk stellen voor letselschade.

De tegenpartij aansprakelijk stellen is niet eenvoudig. Daarbij krijgt u ook nog eens te maken met een ervaren letselschade jurist van de verzekeraar. Deze heeft tot doel de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Daarom is het verstandig om zelf een letselschade advocaat in te schakelen. Duur? Nee hoor, onze letselschade advocaten helpen u altijd gratis bij uw letselschade claim op de aansprakelijke persoon.

Wilt u een voorbeeldbrief voor het aansprakelijk stellen bij letselschade? Of wilt u dat wij u gratis helpen bij letselschade? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade

Uiteraard sturen wij u graag een voorbeeldbrief voor het aansprakelijk stellen voor letselschade. Een aansprakelijkheidsbrief opstellen is echter niet zo standaard als u wellicht denkt. Het is belangrijk dat er in een aansprakelijkstelling veel belangrijke informatie staat en dat deze op uw situatie is afgestemd. Daarom is het verstandig om de aansprakelijkstelling op te laten stellen door een letselschade advocaat. Dan weet u zeker dat u goed beslagen ten ijs komt bij de letselschadeverzekeraar.

In een aansprakelijk stelling dienen in ieder geval een aantal standaardzaken te staan:

 • de datum van het ongeluk, bijvoorbeeld een aanrijding of arbeidsongeval
 • wat is er precies gebeurd, met andere woorden de toedracht van het ongeluk
 • waarom is de tegenpartij aansprakelijk is
 • het wetsartikel waarop de aansprakelijkstelling gebaseerd is
 • de aansprakelijkstelling
 • stuiting van de verjaring

Gratis voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade

Wilt u een gratis voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij sturen u deze toe. Maar wij bieden u ook aan om gratis een aansprakelijkstelling op maat voor u te maken en namens u de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten regelen dan alles voor u, van het opstellen van de aansprakelijkheidsbrief tot het onderhandelen met de verzekeraar en het zorgen voor een maximale slotbetaling.

Wat doet een letselschade advocaat?

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons kantoor, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wij gaat niet alleen de tegenpartij aansprakelijk stellen, maar:

 • onderzoeken de schuldvraag
 • stellen een aansprakelijkheidsbrief op
 • zorgen voor een voorschot op uw letselschadevergoeding
 • onderhandelen met de verzekeraar en voeren eventuele discussies
 • schakelen indien nodig de medisch adviseur op
 • regelen een maximale slotbetaling van uw schadevergoeding

Wilt u dat wij ook u gratis helpen bij uw letselschade claim? De letselschade advocaten van ons advocatenkantoor helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor gratis juridische hulp 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en laat ons weten wat u is overkomen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Chiraaze Moustaïne, letselschade advocaat

Chiraaze Moustaïne is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding, hondenbeet of bedrijfsongeluk.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Wat is een bedrijfsongeval?

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar