In september 2014 ben ik zelf slachtoffer geworden van een verkeersongeval. Als fietser werd ik aangereden door een automobilist die mij over het hoofd zag, waardoor ik letsel opliep aan mijn rechterbeen. Ik was destijds net een paar weken begonnen aan mijn studie HBO-rechten. Door dit ongeval is mijn interesse in het aansprakelijkheidsrecht aangewakkerd.

In 2018 heb ik mijn studie HBO-Rechten aan de Hanzehogeschool te Groningen afgerond. Ik heb daarna de pre-master Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit te Groningen gevolgd en in juli 2020 heb ik mijn Master Privaatrecht behaald aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Tijdens mijn studie heb ik een minor gevolgd aan de Universidade da Coruña (in La Coruña, Spanje) en heb ik stage gelopen bij een advocatenkantoor op Curaçao. Na mijn studie ben ik ruim 1,5 jaar werkzaam geweest als letselschadebehandelaar bij een verzekeraar (Achmea) en onlangs (in juni 2022) maakte ik de overstap naar de belangenbehartiging. Mijn doel is om de zorgen van cliënten enigszins uit handen te nemen na een ongeval en hen te helpen om de schadevergoeding te krijgen waar zij recht op hebben. Ik vind het belangrijk om de cliënt een luisterend oor te bieden.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, te fotograferen en leuke dingen te doen met vrienden en familie. Ik ga graag op reis, met een lichte voorkeur voor Centraal- en Zuid-Amerika. In de avonduren volg ik een cursus Spaans.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar