Aniek Waiboer

Aniek Waiboer heeft in juli 2020 haar HBO-rechten opleiding in combinatie met haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond. Vervolgens haalde zij in de zomer van 2021 haar master Privaatrechtelijke rechtspraktijk aan de Universiteit. In het voorjaar van 2022 is Aniek beëdigd als advocaat.

Inmiddels is Aniek al enige tijd werkzaam bij ons, vanaf augustus 2020, en heeft zij zich ontwikkeld van juridisch medewerker tot advocaat. Het doel van Aniek is om haar cliënten in de lastige periode na een ongeval de bijstand te bieden waar zij recht op hebben zodat haar cliënten zich kunnen focussen op het herstel. Zij vindt het hierbij belangrijk toegankelijk te zijn voor haar cliënten.

Naast het werk is Aniek te vinden in de sportschool, volgt zij een bootcamp les buiten als het weer het toelaat en wandelt ze vaak. Ook houdt ze van uiteten of uitstapjes met haar vrienden en familie

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar