Advocatenkantoor Brugman is landelijk werkzaam. Al onze advocaten zijn specialisten op slechts één of een zeer beperkt aantal rechtsgebieden. Zij weten veel van weinig en niet andersom! Hierdoor weet u zeker dat u bijgestaan wordt door een absolute specialist.

Gegarandeerd kwaliteit

Al onze advocaten moeten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo volgt ons team letselschade en overlijdensschade continu scholing om de kwaliteit op het hoogste niveau te houden. De oprichter van Brugman Letselschade Advocaten is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Dit is een selecte groep topadvocaten die alles weten op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Zij zijn ook als enige advocaten gerechtigd om het LSA keurmerk te voeren. Dit keurmerk staat garant voor de kwaliteit van uw letselschade advocaat.

De advocaten van Brugman Letselschade Advocaten staan allen onder toezicht van De Orde van Advocaten en de LSA. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent.

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk dat u ons eenvoudig kunt bereiken als u ons nodig heeft. Wij zijn dan ook altijd goed bereikbaar. Als u ons belt krijgt u geen keuzemenu en staat u ook nooit in de wacht. U krijgt ons direct aan de lijn. Alle advocaten hebben een eigen assistent die uw dossier kennen en juridisch onderlegd zijn. Mocht uw advocaat in uitzonderlijke gevallen niet aanwezig zijn, dan nog is er altijd iemand die uw dossier van binnen naar buiten kent. Dat garanderen wij u!

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar