Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Zaanstad

U heeft in de gemeente Zaanstad letsel aan een ongeval overgehouden. Dan is het van belang dat u weet wie verantwoordelijk is voor het ongeval. Deze persoon moet namelijk uw letselschade vergoeden. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken letselschadespecialisten die uw letselschade kosteloos voor u verhalen. Wij zijn al jaren de specialist in Zaanstad als het om letselschade gaat. En wij komen gewoon bij u thuis.

Heeft u in Zaanstad letselschade door een ongeval? U kunt altijd bij ons terecht voor kosteloos hulp. Neem daarom in Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam contact op met Brugman Letselschade Advocaten voor het verhalen van uw letselschade.

Wie heeft recht op schadevergoeding

Als u een ongeval is overkomen, dan heeft u recht op schadevergoeding als een ander het ongeval heeft veroorzaakt. Vaak zal uw letselschade in Zaanstad dan vergoed worden door de verzekeraar van de verantwoordelijke partij. Maar ook anderen dan het slachtoffer kunnen recht hebben op schadevergoeding. Heeft uw buurvrouw u geholpen in het huishouden toen u dit door het ongeval niet kon? Dan heeft ook uw buurvrouw recht op een schadevergoeding.

Sinds kort bestaat er ook shockschade. Dit is schade omdat u een ernstig ongeval van dichtbij heeft meegemaakt. Dit is vaak erg emotioneel. In sommige gevallen lijdt hierdoor schade. Ook deze schade kunnen wij voor u verhalen.

Lees meer over shockschade

U heeft recht op een volledige schadevergoeding

In Zaanstad zijn ook letselschadebureaus actief naast onze letselschade advocaten. De ervaring leert dat de kennis van dit soort bureaus niet ver genoeg reikt. Dit met veel schade voor u tot gevolg. U heeft immers recht op een volledige schadevergoeding. Neem daarom een erkende en deskundige letselschade advocaat in Zaanstad van Advocatenkantoor in de arm. Onze letselschade advocaten zorgen er voor dat u in Zaanstad altijd een volledige schadevergoeding krijgt.

Woont u in Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan of Zaandam? Lijdt u letselschade door een ongeval of medische fout? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Zaanstad op. Bel onze gratis letselschadelijn: 0800 278 46 26 of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar