Lijdt u letselschade door een ongeval in Almere?
Onze letselschade advocaten zijn er voor u!

Letselschade advocaat Almere

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Almere en omstreken? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Wij helpen u ook nog eens kosteloos, want onze kosten verhalen wij net als uw letselschade op de veroorzaker van het u overkomen ongeluk.

Bel voor het kosteloos verhalen van uw letselschade in Almere 0800 278 46 26 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Wat doet een letselschade advocaat in Almere voor mij?

Bij een aanrijding van achteren of arbeidsongeval kan er veel op u afkomen. U bent gewond geraakt en uw wereld staat op zijn kop. En dan lijdt u ook nog eens letselschade. Het is dan fijn dat u het verhalen hiervan kunt overlaten aan een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Almere. Een specialist die u kunt vertrouwen. En er daarnaast voor zorgt dat al uw letselschade volledig en snel verhaald wordt.

Bij  Brugman Letselschade Advocaten werken gespecialiseerde en betrouwbare letselschade advocaten. Al onze advocaten zijn namelijk aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit betekent dat onze letselschade advocaten aan strikte gedragsregels gebonden zijn. Daarnaast is uw letselschade advocaat in Almere lid van de LSA. Dit is de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partij.

Uw letselschade advocaat in Almere helpt u gedurende het gehele letselschadetraject:

 • Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk
 • Er wordt direct een voorschot voor u aangevraagd
 • Wij gaan uw letselschade berekenen
 • Onze letselschade advocaat in Almere onderhandelt over uw schade
 • De letselschade wordt maximaal geclaimd en verhaald

Wilt u ook geholpen worden door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Almere? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in, wij nemen dan dezelfde dag contact met u op.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Almere?

Uw letselschade advocaat van ons kantoor vindt u aan de P.J. Oudweg 4, 1314 CH in Almere. Dit is in het WTC-Almere en ligt 50 meter van het Centraal Station. Maar onze afspraak locatie is ook uitstekend bereikbaar per auto!

Liever een afspraak bij u thuis? Geen probleem. Een van onze letselschade advocaten komt voor een letselschade advies graag bij u thuis langs, wel zo fijn als u klachten heeft overgehouden aan het ongeval.

Wilt u weten wie onze letselschade advocaten zijn? Hier vindt u ons volledige team!

Kosteloos verhalen letselschade in Almere

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. De juiste partij moet aansprakelijk worden gesteld. Wacht u te lang? Dan kunt u geen letselschadeclaim meer indienen. Maar ook het begroten van de schade en de onderhandelingen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij vergt specialistische kennis. Een letselschade advocaat kan u daarbij helpen.

Vaak denken mensen dat advocaten duur zijn. Bij ons hoeft u daar niet bang voor te zijn. Wij garanderen dat wij kosteloos voor u werken. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een verzekeraar. U loopt dus geen financieel risico door ons in te schakelen.

Letselschade na een verkeersongeval in Almere

 

Icon

Letselschade kunt u op velerlei manieren oplopen, een ongeval is immers in een split second gebeurd. De meeste ongevallen met letselschade gebeuren echter nog steeds door een verkeersongeval. Omdat Almere steeds drukker wordt groeit het aantal aanrijdingen in Almere ook. Het aantal auto- ongelukken, maar ook fietsongelukken neemt nog steeds toe.

Is u een verkeersongeval in Almere overkomen? Dan is het goed om te weten dat er een aantal speciale wetten van kracht zijn. Zo worden voetgangers en fietsers in bijzondere mate in het verkeer beschermd door de Wegenverkeerswet 1994. Op basis van deze wet komt de letselschade van voetgangers en fietsers, behoudens enkele uitzonderingen, voor ten minste 50% voor vergoeding in aanmerking. Ook als u een verkeersfout maakt!

Is het verkeersslachtoffer jonger dan 14 jaar, dan wordt 100% van de letselschade na een verkeersongeval in Almere vergoed.

Naast de Wegenverkeerswet zijn er nog meer bijzondere wetten van toepassing bij verkeersongevallen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding na een verkeersongeval Almere? Neemt u dan contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten Almere. Wij werken in heel Flevoland, dus ook in Almere en omstreken. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij helpen u graag en verhalen uw letselschade volledig kosteloos voor u!

Icon

Wat te doen bij een bedrijfsongeval in Almere?

Naast verkeersongevallen zijn er dagelijks ook vele bedrijfsongevallen te betreuren in Almere. Net als in het verkeer worden slachtoffers bij een bedrijfsongeval in Almere door de wet beschermd. Op grond van artikel 7:658 lid 1 BW geldt er een bijzondere zorgplicht voor de werkgever. Voldoet de werkgever niet aan deze zorgplicht, dan is hij aansprakelijk voor de gevolgen van het bedrijfsongeluk  en moet hij de schade vergoeden. Overigens zijn de meeste werkgevers verzekerd tegen het vergoeden van letselschade na een bedrijfsongeval.

Op de werkgever ligt een zware zorgplicht. Hij moet er alles aan gedaan hebben om het bedrijfsongeluk te voorkomen. In de praktijk blijkt dat de werkgever niet kan bewijzen dat hij aan deze zorgplicht heeft voldaan. U heeft dan ook na een ongeval op het werk in Almere meestal recht op de vergoeding van uw letselschade.

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval? Neem dan contact met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Almere op. Wij verhalen uw letselschade in Almere kosteloos voor u.

Shockschade en affectieschade

Niet alleen het slachtoffer zelf heeft recht op een letselschade vergoeding. Ook getuigen van een ernstig of dodelijk ongeluk heeft kan hier aanspraak op maken. Daarnaast is er sinds 1 januari 2019 recht op affectieschade, een smartengeldvergoeding voor naasten van een slachtoffer met zwaar letsel of als een naaste door een aanrijding of ongeval op het werk is overleden.

Om voor shockschade in aanmerking te komen dient u aan voorwaarden te voldoen. Lees hier meer over shockschade. Affectieschade is smartengeld en deze bedragen zijn in een wettelijke regeling vastgelegd. Lees hier meer over affectieschade.

Wilt u weten of u recht heeft op shockschade en affectieschade? Onze letselschade specialisten informeren u graag.

Waar heb ik recht op bij letsel na een ongeluk?

Bij letselschade kunt u in de eerste plaats denken aan alle kosten die u door het ongeluk maakt. Bijvoorbeeld medische kosten. Zo bent u al snel uw eigen risico kwijt en heeft u wellicht kosten gemaakt voor uw fysiotherapeut. Maar naast medische kosten komen ook gemaakte reiskosten en kosten voor verzorging, verpleging thuis en in het ziekenhuis en een hulp in het huishouding voor vergoeding in aanmerking.

Bent u zelfs arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval? Ook inkomensschade valt onder letselschade. Tenslotte heeft u recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Almere

Lijdt u schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval in Almere of bent u gebeten door een hond?  Neemt u dan contact met onze letselschade advocaten in Almere op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor hulp! Onze letselschade advocaten komen indien gewenst gewoon bij u thuis om samen met u de gevolgen die het ongeval voor u hebben te bespreken.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar