Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Schagen

Als u in Schagen als gevolg van een ongeval of medische fout letselschade heeft opgelopen en een ander is hiervoor verantwoordelijk, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De veroorzaker van het ongeval of de medische fout moet namelijk al uw schade als gevolg van het ongeval vergoeden. Hierbij kunt u uiteraard denken aan de medische kosten die u in Schagen maakt door het ongeval, maar ook inkomensschade valt onder de letselschade.

Wilt u weten waar u recht op heeft na een ongeval en woont u in de regio Schagen? Met kantoren in Wognum, Hoorn en Alkmaar kunnen de advocaten van advocatenkantoor Brugman u in Schagen altijd helpen. Belt u daarom met al uw vragen over letselschade in Schagen 0229 507903 of ons gratis 0800- nummer: 0800 278 4626. Mailen kan natuurlijk ook!

Kosteloos verhalen letselschade Schagen

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten. Zij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade in Schagen. En dit doen zij volledig kosteloos voor u! Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar wij verhalen onze kosten net als uw letselschade op de aansprakelijke partij. Onze letselschade advocaten helpen u dus gegarandeerd kosteloos!

Letselschade advocaat vs Letselschadebureau

In de regio Schagen zijn naast ons kantoor ook diverse letselschade bureau’s werkzaam. Bij ons werken alleen maar in letselschade gespecialiseerde letselschade advocaten. Wij hebben al 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van onder andere verkeersongevallen en bedrijfsongevallen.

Bij letselschade bureau’s werken geen advocaten. Veelal wordt u bij het verhalen van uw letselschade in Schagen niet eens bijgestaan door een jurist! Helaas gaat het dan ook veel mis bij letselschade bureau’s. Neemt u daarom geen risico en neem een letselschade advocaat in de hand. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want wij werken kosteloos voor u.

Gratis second opinion van uw letselschade advocaat in Schagen

Wordt u op dit moment bij uw letselschade dossier bijgestaan door een letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar? Duurt het verhalen van uw schade lang of hoort u nooit iets van uw belangenbehartiger? Bent u niet tevreden over de belangenbehartiging? Ook in dit geval helpen onze letselschade advocaten in Schagen u graag. Wij voeren gratis een second opinion uit en adviseren u!

Bel 0229 507903 of 0800 2784626 voor al uw vragen, het kosteloos verhalen van uw letselschade in Schagen of een gratis second opinion. Mailen kan natuurlijk ook! Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar