Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Purmerend

Bent u in Purmerend gewond geraakt bij een ongeval en is een ander hiervoor verantwoordelijk? Dan heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade. Alleen bij Brugman Letselschade Advocaten in Purmerend vindt u ervaren en deskundige letselschade advocaten die uw letselschade kosteloos voor u verhalen. Onze letselschade advocaten in Purmerend zorgen dat uw letselschade volledig en voortvarend verhaald wordt.

Verhalen letselschade in Purmerend

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Gelukkig kunt u in Purmerend een beroep op één van onze letselschade advocaten doen. Maar welke schade kunnen wij voor u verhalen en hoe gaat dit in zijn werk? En wat kost een letselschade advocaat? Zijn deze wel onafhankelijk van verzekeraars? Deze vragen beantwoorden wij graag voor u. Heeft u een andere vraag? Bel ons dan op 0800 278 46 26 (ons gratis nummer) of mail ons. Wij helpen u graag!

Welke letselschade verhalen wij voor u

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk simpel. Wij zorgen dat alle kosten die u in Purmerend maakt en alle letselschade die u lijdt verhaalt wordt. Ook de toekomstschade. U komt dus in de toekomst nooit met schade te zitten. Bij letselschade kunt u denken aan:

– Inkomensverlies voor tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid.

– Medische kosten als het eigen risico en eigen bijdragen.

– Kosten voor hulp in het huishouden of bij klussen in huis of in de tuin.

– Smartengeld, een vergoeding voor pijn en verdriet door het ongeval.

Wat wij voor u in Purmerend doen

Zodra u ons de opdracht heeft gegeven uw letselschade in Purmerend te verhalen, stellen wij de verantwoordelijke partij aansprakelijk. Ook stuiten wij voor u de verjaringstermijn. Dan weet u zeker dat uw letselschadezaak niet verjaard!

Na erkenning van de aansprakelijkheid onderhandelen wij met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Wij bespreken samen met u alle schade door en maken een schadestaat op. Deze sturen wij met een juridische onderbouwing door naar de verzekeraar. Zo zorgen wij dat al uw schade, ook die in de toekomst ligt, voor u verhaald wordt.

Neem contact op met uw onafhankelijke letselschade advocaat in Purmerend

Letselschadebureaus in Purmerend hebben financiële banden met verzekeraars. Zij hebben afspraken gemaakt met verzekeraar over hun vergoeding. Daardoor zijn zij niet onafhankelijk. Wij hebben deze afspraken niet. Wij zijn dan ook volledig onafhankelijk. U heeft als letselschade slachtoffer in Purmerend dan ook de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partij.

Ons kantoor is mede gevestigd in Purmerend. Neemt u daarom bij letselschade in Purmerend contact op met Brugman Letselschade Advocaten via ons speciale gratis telefoonnummer: 0800 278 4626 of mail ons. Wij helpen u graag!

Zie ook: verkeersongeval – bedrijfsongeval hondenbeet gevallen

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar