Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Hoorn

Heeft u in Hoorn schade als gevolg van een ongeval? Dan is er sprake van letselschade. Brugman Letselschade Advocaten in Hoorn verhaalt de letselschade kosteloos voor u. Wij verhalen uw schade en onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij. U betaalt dus niets voor het verhalen van uw letselschade in Hoorn.

Woont u in Hoorn of is het ongeval u in Hoorn overkomen? De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u graag. Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek 0229 507 903 of mail ons. Dan verhalen wij uw letselschade in Hoorn vandaag snel en volledig voor u.

Verhalen letselschade Hoorn

Voor het verhalen van letselschade in Hoorn kunt u terecht bij verschillende letselschadebureaus. Ook zijn er in de regio Hoorn meerdere advocatenkantoren actief die letselschade verhalen. Wij onderscheiden ons door de ervaring en deskundigheid van onze advocaten. Bij ons wordt u namelijk bijgestaan door een letselschade advocaat die lid is van de LSA. Dit is de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Ook werken wij als enige letselschade advocaat in Hoorn alleen voor slachtoffers! De oprichter van het kantoor, mr. Friso Brugman is ook zelf letselschadeslachtoffer. Bij ons bent u dus zeker aan het goede adres in Hoorn voor het verhalen van uw letselschade.

Welke letselschade kunt u verhalen

Een vraag die wij vaak (terecht) krijgen is welke schadeposten er voor vergoeding in aanmerking komen. De wet zegt hierover het volgende: “De benadeelde (u als letselschadeslachtoffer) moet terug worden gebracht in de situatie zonder ongeval”. Dit houdt in dat alle kosten die u door het ongeval maakt en alle letselschade die u lijdt vergoed moet worden. Hierbij kun u onder andere denken aan:

– Schade in uw inkomen door tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid.

– Hulp in het huishouden omdat u bepaalde taken in Hoorn niet kunt verrichten door het ongeval.

– Medische kosten zoals uw eigen risico en eigen bijdragen;

– Reiskosten van Hoorn naar medische behandelaars

– Smartengeld voor de door u geleden pijn en verdriet.

Kosteloos adviesgesprek

Heeft u vragen over letselschade? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een kosteloos adviesgesprek aan met een van onze letselschade advocaten. Wij helpen u graag. Bel daarom 0229507903 of mail ons. Wij zijn er voor u!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar