Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Bussum

Woont u in Bussum en lijdt u letselschade als gevolg van het ongeval of medische fout? Dan heeft u wellicht recht op een schadevergoeding. Dit is het geval als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval. Deze partij dient uw schade in Bussum dan te betalen. Maar wie stelt u aansprakelijk en waar heeft u recht op? Onze letselschade advocaten adviseren u graag. Zij verhalen indien gewenst al uw schade als het gevolg van het ongeval.

Neem contact op met uw kosteloze letselschade advocaat in Bussum

Onze letselschade advocaten werken in Bussum. Uw letselschade verhalen wij kosteloos voor u. Onze kosten verhalen wij net als uw letselschade op de aansprakelijke partij. In de wet is namelijk geregeld dat ook uw kosten voor rechtsbijstand door de aansprakelijke partij betaald moeten worden. Dit is vaak een verzekeraar. Zowel uw schade als de kosten van rechtsbijstand worden dus betaald door de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Lijdt u in Bussum letselschade door een ongeval en wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en erkende letselschade advocaat bij u in de buurt van Bussum? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor hulp!

Uw letselschade in Bussum

Als u in Bussum een ongeval overkomt, dan komt er veel op u af. U bent onder medische behandeling en wellicht aan het re- integreren. Of wellicht zit u nog volledig arbeidsongeschikt thuis. U heeft dan niet alleen kosten, maar lijdt ook schade. Maar waar heeft u precies recht op?

Conform de wet dient u teruggebracht te worden in de situatie zoals deze zonder ongeval zou zijn geweest. Dat klinkt misschien juridisch. Het komt er kort gezegd op neer dat al uw gemaakte kosten en alle door u geleden schade vergoed moet worden. Dus als u minder inkomen heeft door het ongeval, dan dient ook deze schade vergoed te worden. Net als de door u gemaakte medische kosten en reiskosten.

Onze letselschade advocaten helpen u in Bussum graag!

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag en verhalen indien gewenst alle schade op de aansprakelijke partij. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor het verhalen van uw letselschade in Bussum.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar