Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos voor u!
Op zoek naar een letselschade advocaat in Wormer?

Letselschade advocaat Wormer

Een voorrangsfout, een gebrekkige machine of een bijtincident met letsel tot gevolg. Hierdoor lijdt u schade en deze wilt u claimen op de letselschade verzekering van de tegenpartij. Hierbij kunt u de hulp inschakelen van een letselschade specialist. Voor een letselschade advocaat in Wormer kunt u terecht bij Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden om schadevergoeding te claimen. Dat doen wij door op deze pagina de nodige informatie te geven. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade advocaten in Amsterdam en Wormer helpen u graag. En wij dienen uw letselschade claim gratis voor u in!

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Wormer?

Voor het vinden van een letselschade advocaat in Wormer hoeft u niet ver te zoeken. Wij werken namelijk al jaren in de Zaanstreek. Het fijne aan ons kantoor is dat wij gewoon bij u thuis komen voor een gratis letselschade advies. Samen met u bespreken wij wat u is overkomen, inventariseren wij de letselschade bedragen en gaan wij direct aan de slag om uw schadevergoeding bij letselschade op de aansprakelijke persoon te verhalen.

Brugman Letselschade Advocaten heeft meer dan 10 letselschade specialisten. U wordt echter altijd bijgestaan door dezelfde letselschade advocaat. Persoonlijk contact vinden wij naast kennis over letselschade namelijk heel belangrijk. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor uw letselschadeclaim.

Schadevergoeding letselschade

Schadevergoeding bij letselschade claimen start met het opstellen van een aansprakelijkheidsbrief. Hierin wordt de tegenpartij aansprakelijk gesteld. Bijvoorbeeld een autobestuurder voor een aanrijding of een hondenbezitter voor een hondenbeet. Wordt de aansprakelijkheid erkend, dan is het tijd om de schadevergoeding voor de letselschade in kaart te brengen. Maar waar bestaat een schadevergoeding bij letselschade uit?

Letselschade bestaat uit divers onderdelen. Ten eerste zijn er de kosten die u maakt na een ongeluk. Denk aan medische kosten zoals het eigen risico. Maar misschien moet u ook reizen naar de bedrijfsarts na een bedrijfsongeval. Of revalideert u en brengt u daarom uw kinderen vaker naar de opvang. Al deze kosten maken onderdeel uit van uw letselschade vergoeding en zijn materiële schade.

Ook onderdeel van een schadevergoeding bij letselschade maakt inkomensschade uit. Want u kunt ook arbeidsongeschikt raken doordat uw collega u aanreed bij het heftruck ongeval. Of omdat u hard van achteren aangereden bent en whiplash symptomen heeft. Maar denk ook eens aan pensioenschade of een studievertraging omdat na het hersenletsel of door het herstel van de breuk de studie is vertraagd.

Een ongeval brengt ook mentale klachten met zich mee. Daarom is er ook recht op morele schadevergoeding. Synoniemen hiervoor zijn immateriële schade of smartengeld.

Letselschade berekenen

Is de aansprakelijkheid een feit en worden er kosten gemaakt en schade geleden? Dan gaan onze letselschade advocaten voor u de letselschade berekenen. Hierbij maken wij gebruik van allerlei richtlijn, zoals die van de Letselschade Raad. Bijvoorbeeld huishoudelijke hulp wordt op deze manier berekend.

Voor inkomensschade maken wij gebruik van de inkomensgegevens van vóór en na de aanrijding of het arbeidsongeval. Salarisspecificaties, jaaropgaven, belastingaangiften en jaarcijfers van uw onderneming kunnen ons hierbij helpen bij het letselschade berekenen.

U heeft bij letsel na een ongeluk ook altijd recht op smartengeld. Smartengeld berekenen gebeurt door gebruik te maken van de smartengeldgids. Een verzameling gerechtelijke uitspraken waarin ook smartengeld is toegekend.

Lees hier meer over smartengeld berekenen.

Letselschade bedragen

Een letselschade vergoeding bestaat uit diverse letselschade bedragen. De 10 meest voorkomende hebben wij even voor u op een rijtje gezet:

 • inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 • pensioenschade
 • studievertraging
 • medische kosten
 • reiskosten
 • huishoudelijke hulp
 • onderhoudskosten
 • kinderopvang
 • verzorging en verpleging
 • smartengeld

Contact met uw letselschade advocaat in Wormer

Lijdt u letselschade in Wormer na een kettingbotsing, een ongeluk op het werk of bent u gebeten door een hond? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten. Wij helpen u graag en doen dit altijd volledig kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op de button en laat ons weten wat u is overkomen. Een van onze letselschade experts neem nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade claimen | Vraag & Antwoord

Een ongeluk met letsel roept vragen op. Wij beantwoorden uw vragen graag tijdens een persoonlijk letselschade advies. Dat bieden wij altijd gratis aan. Bel of mail ons daarom en wij beantwoorden uw vragen en/ of claimen u letselschade voor u.

Hieronder beantwoorden wij vast 3 veel voorkomende vragen over letselschade.

Wat is immateriële schade?

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Het verschil is dat materiële schade op geld te waarderen is. Wij kunnen die schade berekenen. Immateriële schade is niet op geld waardeerbaar. Het is namelijk een vergoeding voor leed en hoe waardeer je leed?

Immateriële schade bestaat uit:

 1. Pijnklachten
 2. Verdriet van wat u is overkomen
 3. Angstklachten door het auto ongeluk
 4. Stress door wat er is gebeurd
 5. Boosheid en frustratie
 6. Een post traumatische stress stoornis
 7. Depressive klachten na het auto ongeval
 8. Herbeleving van het verkeersongeluk
 9. ontsierende littekens
 10. Verminking.

Lees hier over hoe je smartengeld kunt berekenen.

Wat betekent letselschade?

Letselschade betekent dat er kosten worden gemaakt en schade wordt geleden omdat iemand aan een ongeluk letsel heeft overgehouden. Recht op letselschade betekent dat je een letselschade claim kunt indienen. Alle letselschade wordt dan vergoed, zowel de materiële schade als het smartengeld.

Wat doet een medisch adviseur?

Een medisch adviseur wordt in een letselschadezaak ingeschakeld om de gevolgen van het ongeluk op medisch gebied van te stellen. Ook stelt hij vast welke klachten en beperkingen door het letsel ervaren worden. Dit is belangrijk om de verschillende letselschade bedragen vast te kunnen stellen. Een medisch adviseur bepaalt ook of het letsel in de toekomst nog kan verbeteren of verergeren. Ook dit is belangrijk op de hoogte van de schadevergoeding vast te stellen.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar