Zoekt u in Emmen een ervaren deskundige letselschade advocaat?
Neem contact op met letselschade advocaat in Emmen!

Letselschade advocaat Emmen

 

Wat te doen na een ongeval met letsel. Dat is een vraag die onze letselschade advocaat Emmen veelvuldig hoort. Het is ook niet niks en je maakt het zelden of nooit mee, een verkeersongeval of ongeval op het werk. Maar ook kan het zijn dat u letsel lijdt door een dier of dat u valt over een omhoog staande stoeptegel. Dan is het fijn als u hulp kunt krijgen bij het verhalen van uw letselschade. In Emmen en omstreken kunt u voor hulp bij letselschade terecht bij Brugman Letselschade Advocaten.

Een ongeval met letselschade is ingrijpend, het komt immers altijd onverwachts. Er dient snel geschakeld te worden. Misschien bent u wel arbeidsongeschikt of moet u allerlei kosten maken voor hulp in het huishouden of voor medische behandelingen. Als u een letselschade advocaat Emmen van ons kantoor inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten. Want deze verhalen wij direct na aanmelding voor u.

Uw letselschade advocaat Emmen kent de wegen en zorgt ervoor dat u financieel gezien volledig wordt gecompenseerd. Dan kunt u zich bezighouden met het herstel na het u overkomen ongeval. Neem contact met ons op voor al uw vragen en het verhalen van letselschade in Emmen.

Kosteloze hulp letselschade advocaat Emmen

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. Er wordt dan gekozen voor een letselschadebureau. Dit is echter niet nodig, want uw letselschade advocaat Emmen werkt volledig kosteloos voor u. De enige voorwaarde is dat een ander gehouden is om uw letselschade te betalen. Bijvoorbeeld omdat iemand aansprakelijk is na een verkeersfout. Maar soms zijn personen ook op grond van de wet aansprakelijk. Zo is de werkgever bijna altijd aansprakelijk als u een ongeval op het werk overkomt.

De voordelen van een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op een rij:

 • Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit rechtsbijstand
 • U betaalt ons niets, onze kosten worden door de aansprakelijke partij betaald
 • Onafhankelijkheid. Wij hebben geen prijsafspraken met verzekeraars, letselschadebureaus vaak wel!
 • Betrouwbaar. Een advocaat staat onder controle van de Orde van Advocaten.
 • Specialisten. Onze letselschade advocaten zijn lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten
 • Voortvarende rechtsbijstand. Wij gaan direct voor u aan het werk

Zoekt u een ervaren, betrouwbare en gespecialiseerde partij in Emmen voor het verhalen van uw letselschade? Stuur ons een bericht of bel ons: 0800 278 46 26.

Schadevergoeding bij letselschade

Na een ongeval maakt u uiteraard kosten, zoals medische kosten en reiskosten. Maar het kan ook zijn dat u arbeidsongeschikt raakt door het ongeval. Iedere letselschade is echter persoonlijk. Daarom inventariseert uw letselschade advocaat Emmen samen welke schadeposten er op uw situatie van toepassing zijn.

Dit zijn de meest voorkomende schadeposten:

 • Verlies aan verdienvermogen en pensioenschade bij arbeidsongeschiktheid
 • Hulp in het huishouden en bij klussen in het huis of de tuin
 • Medische kosten zoals het eigen risico
 • Reiskosten
 • Eigen bijdragen bij medische behandelingen
 • Reparatie- en vervangingskosten
 • Een studievertraging
 • Economische kwetsbaarheid
 • Een uitlaatservice voor uw hond
 • Smartengeld.

Wilt u meer informatie over bovenstaande en andere schadeposten bij letselschade? Klik hier of neem contact met uw letselschade Emmen op!

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt uw meer informatie over letselschade of een advies van uw letselschade advocaat Emmen? Stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op: 0800 278 4626 (gratis) Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Emmen en omgeving. Indien gewenst komen wij gewoon bij u thuis!

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Onze letselschade advocaten in Emmen werken in de hele regio. Dus ook voor een letselschade advocaat in Coevorden, een letselschade advocaat in Assen of een letselschade advocaat in Hoogeveen kunt u kosteloos bij ons terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Advocatenkantoor Brugman

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar