Lijdt u in Deventer schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet?
Onze letselschade advocaat in Deventer helpt u kosteloos!

Letselschade advocaat Deventer

U bent slachtoffer geworden van een ongeval. Hierdoor kunt u geconfronteerd worden met letsel. Schade als gevolg van dit letsel noemen wij letselschade. Vaak kan een ander verantwoordelijk gehouden worden voor uw letselschade. Deze aansprakelijke persoon moet u dan een letselschade vergoeding betalen.

Uw letselschade advocaat in Deventer van Brugman Letselschade Advocaten helpt u bij het verhalen van uw letselschade in Deventer. Wij maken een aansprakelijkstelling en gaan uw letselschade claimen. Ook zorgen wij er voor dat u direct een voorschot op uw letselschade ontvangt. Zo hoeft u geen kosten voor te schieten.

Wilt u 100% kosteloos uw letselschade laten verhalen door een letselschade advocaat in Deventer? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Letselschade claimen in Deventer

Een ongeval heeft een grote impact op uw leven en dat van uw naasten. U bent gewond, heeft pijnklachten en ervaart beperkingen, bijvoorbeeld op het werk of in uw thuissituatie. Uw partner of kinderen verzorgen u of nemen taken in het huishouden over. En u bent tijdelijk of voor lange tijd arbeidsongeschikt. Kortom, het is nogal wat om slachtoffer te zijn van een ongeval!

Wij begrijpen heel goed dat u niet zit te wachten om u ook nog eens bezig te houden met het verhalen van uw letselschade. Daarom zijn er letselschade advocaten en letselschade juristen die u letselschade voor u in claimen in Deventer.

Bij Brugman Letselschade Advocaten nemen wij het letselschade claimen graag voor u uit handen. Wij regelen alles! Zo stellen de aansprakelijke partij aan en zorgen dat uw letselschade maximaal en snel betaald wordt. Er komt direct een voorschot en wij schakelen ook zo nodig een medisch adviseur of arbeidsdeskundige in.

Lijdt u letselschade in Deventer en wilt u uw letselschade claimen? Uw letselschade advocaat Deventer helpt u, 100% kosteloos! De aansprakelijke partij betaalt de kosten!

Icon

Letselschade door verkeersongeval Deventer

In het geval van een verkeersongeval zijn er meerdere mogelijkheden om uw letselschade te verhalen. Is een andere automobilist aansprakelijk, bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing of voorrangsfout, dan dient de letselschade verzekeraar van deze persoon uw letselschade te verhalen. Maar wat als u als bestuurder zelf een verkeersfout maakt of als u letsel als passagier oploopt of achterop de scooter? Wat dan?

Bent u passagier en betrokken bij een auto ongeluk met meerdere motorvoertuigen? Dan maakt het niet uit wie schuld heeft aan het verkeersongeval. U bent een “schuldloze derde” en uw volledig letselschade wordt vergoed! Was u bestuurder van het voertuig dat schuldig is bevonden aan het ongeval? Ook dan kan er recht zijn op een letselschade vergoeding, namelijk in het geval van een schade inzittenden verzekering, afgekort svi- verzekering. Vraag uw letselschade advocaat in Deventer van Brugman Letselschade Advocaten voor de voorwaarden.

Ik ben in als fietser aangereden of als voetganger aangereden!

Fietsers en voetgangers zijn kwetsbaar in het verkeer. Zeker als de aanrijding plaatsvindt door een auto, vrachtwagen of scooter. De wetgever is zich hiervan goed bewust en beschermd fietsers en voetgangers in het verkeer. Dit is opgenomen in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Hierin staat dat als u op de fiets aangereden bent of als voetganger, u altijd recht heeft op een letselschade vergoeding. Ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt omdat u door rood licht bent gefietst of gelopen!

De schadevergoeding bedraagt in ieder geval 50% van de schade (bij eigen schuld) en loopt op tot 100%. Kinderen tot 14 jaar krijgen bij een aanrijding altijd 100% van de letselschade vergoed!

Icon

Bedrijfsongeval in Deventer

Een machine die niet veilig is, een gladde vloer of een aanrijding met een heftruck. Het zijn voorbeelden van veel voorkomende bedrijfsongevallen. In de meeste gevallen is de werkgever aansprakelijk voor de schade die een medewerker of zzp’er door een bedrijfsongeval lijdt. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Er is vaak sprake van middelzwaar letsel of zwaar lichamelijk letsel bij een arbeidsongeval. De schade is dan groot, zeker als er sprake is van arbeidsongeschiktheid. Het is daarom belangrijk om goed bij te laten staan bij letselschade door een bedrijfsongeval. Neemt u daarom een letselschade advocaat of letselschade jurist in de arm van Brugman Letselschade Advocaten. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade na bedrijfsongevallen.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Deventer

Lijdt u schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bij ons wordt u altijd 100% kosteloos bijgestaan. Wij zijn geen no cure no pay advocaten dus betaalt ook geen percentage van uw letselschade. Wij werken echt helemaal kosteloos! De kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij of de svi-verzekeraar.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar