Letsel door een ongeval in Apeldoorn en op zoek naar een letselschade advocaat?
Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u kosteloos!

Letselschade advocaat Apeldoorn

Bij letselschade kunt u kosteloos gebruik maken van de rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Apeldoorn. De kosten worden namelijk verhaalt op de aansprakelijke partij. Brugman Letselschade Advocaten verhaalt alle kosten die u door een ongeval maakt, van medische kosten tot reiskosten. Bent u arbeidsongeschikt door het ongeval of heeft u hulp in het huishouden nodig? Ook deze schade verhalen wij voor u, 100% kosteloos!

Lijdt u schade door het letsel dat u heeft opgelopen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op!

Icon

Wat doet een letselschade advocaat in Apeldoorn voor mij?

Na een ongeval heeft u recht op goede zorg en de juiste revalidatie. Daarnaast heeft u recht op een letselschade vergoeding en goede juridische begeleiding. Een ongeval heeft immers nogal flinke gevolgen voor u. Voor nu, maar mogelijk ook voor de toekomst. Dan is het goed om te weten dat uw letselschade advocaat in Apeldoorn van ons kantoor kosteloos voor u werkt.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat u zich kunt richten op uw herstel. Daarom nemen wij het verhalen van de gemaakte kosten en schade graag voor u uit handen. Wij regelen dat de aansprakelijke partij een aansprakelijkstelling ontvangt en regelen direct een eerste voorschot voor u. Dan hoeft u geen schade voor te schieten!

Wilt u uw letselschade claimen in Apeldoorn? Onze letselschade advocaten helpen u. Of u nu een whiplash, crush letsel of ander letsel heeft opgelopen, u kunt altijd bij ons terecht. Wij helpen graag!

Bel voor kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Apeldoorn 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Welke schadeposten worden vergoed bij een ongeval?

Ieder letsel brengt andere schade met zich mee en niet iedere schadepost is iedereen van toepassing. Dit zijn echter de meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Het eigen risico
 2. Eigen bijdragen behandelingen
 3. Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 4. Reiskosten
 5. Een studievertraging
 6. Hulp in het huishouden
 7. Smartengeld
 8. Reparatie-en vervangingskosten

Welke schadeposten onderdeel uitmaken van uw letselschade vergoeding hangt af van uw persoonlijke omstandigheden. Uw letselschade advocaat in Apeldoorn adviseert u graag in een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Neem contact met ons op!

Icon

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Apeldoorn

Een letselschade advocaat verhaalt uiteraard uw letselschade zoals inkomensschade en medische kosten. Bij Brugman Letselschade Advocaten in doen wij echter meer voor u. Wij brengen de financiële gevolgen in beeld, maar zorgen ook dat u de best mogelijke zorg ontvangt en wij hebben een eigen medisch adviseur die u en ons adviseert op medisch gebied. Problemen op het werk? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Bij Brugman Letselschade Advocaten doen wij dus veel meer dan alleen kosten en schade verhalen. Dit biedt uw letselschade advocaat in Apeldoorn u:

 • 100% kosteloze rechtsbijstand
 • Een adviesgesprek gewoon bij u thuis
 • Direct een voorschot op u letselschade
 • Een kosteloos medisch advies
 • Bepalen van de beste zorg
 • Overname van alle financiële rompslomp na een ongeval

Kortom, bij Brugman Letselschade Advocaten doen wij meer dan letselschade verhalen alleen. Wij helpen u op alle mogelijke gebieden zodat u zich kunt richten op dat wat echt belangrijk is, uw revalidatie en maximaal herstel.

Bij Brugman Letselschade Advocaten Apeldoorn helpen wij u altijd 100% kosteloos. U maakt dus nooit kosten voor onze rechtsbijstand.

Icon

Maak een afspraak met uw letselschade advocaat in Apeldoorn

Is u een aanrijding in Apeldoorn, een hondenbeet of bedrijfsongeval in de regio Apeldoorn overkomen? Wij helpen u 100% kosteloos. Geen no cure no pay maar gewoon 100% kosteloze rechtsbijstand. Neem contact met ons op, wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Een van onze letselschade advocaten in Apeldoorn neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar