Onze letselschade advocaten verhalen uw schade!
Bent u op de fiets aangereden in Amsterdam?

Bent u als Fietser aangereden in Amsterdam? Wij helpen u!

 

 

Amsterdam is druk en de fietsstad bij uitstek. Dit leidt helaas ook tot de nodige ongevallen. Wij adviseren u graag als u betrokken bent geraakt bij een fietsongeluk in Amsterdam. Want wist u dat u altijd recht heeft op een letselschade vergoeding als u anders dan door een fietser bent aangereden! En onze letselschade advocaten helpen u ook nog eens 100% kosteloos bij het verhalen van uw letselschade!

Bent u als fietser aangereden in Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag en verhalen kosteloos uw letselschade op de letselschade verzekering van de aansprakelijke partij. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Als fietser aangereden in Amsterdam, waar heb ik recht op?

Bent u door een auto of scooter aangereden? Dan heeft u altijd recht op een letselschade vergoeding. Ook als u zelf een fout gemaakt heeft! Dus gaf u geen voorrang of reed u door rood licht? Ook dan ontvangt u een schadevergoeding!

U ontvangt de volgende letselschade vergoeding als u als fietser aangereden bent in Amsterdam:

 • Het motorrijtuig is aansprakelijk, 100% van uw letselschade.
 • U maakt een verkeersfout, ten minste 50% van de schade.
 • Letselschade bij een kind tot 14 jaar, 100% van de letselschade.

Lijdt u letselschade in Amsterdam en heeft u zelf schuld aan het ongeval? Dan ontvangt u toch meer dan 50% van de schade als u voldoet aan de eisen voor de billijkheidscorrectie. Uw letselschade advocaat in Amsterdam adviseert u hier graag over! Bel voor een gratis letselschade advies of het verhalen van uw letselschade in Amsterdam: 0800 248 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Wij helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade!

Wellicht denkt u dat een letselschade advocaat duur is. Wij helpen u echter altijd 100% kosteloos! De kosten voor het verhalen van de schadevergoeding na het fietsongeluk verhalen wij op de aansprakelijke partij. Dus u maakt nooit kosten voor onze hulp.

Een letselschade bureau of letselschade jurist werkt soms op basis van no cure no pay. Er zijn zelfs no cure no pay advocaten. Wij adviseren u hier nooit op in te gaan! Bij no cure no pay betaalt u altijd een deel van uw schade aan uw belangenbehartiger. Dit terwijl bij aansprakelijkheid de letselschadeverzekeraar de kosten moet voldoen. Gaat u dus nooit in op een voorstel tot no cure no pay!

Neem voor het verhalen van letselschade in Amsterdam contact op met Brugman Letselschade Advocaten. U bent altijd welkom op onze afspraaklocatie in Amsterdam Amstel aan de Joop Geesinkweg 901-999 ! Maar het intakegesprek vindt gewoon plaats bij u thuis!

Welke schade wordt vergoed na een fietsongeval?

In de wet is opgenomen dat u na een ongeluk zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht in de situatie zoals deze voor het ongeval was. Dit betekent feitelijk dat alle kosten die u maakt en alle schade die u lijdt door het ongeval vergoed moet worden. Dit betreft zowel de materiële schadeposten als het smartengeld.
Dit zijn de 5 belangrijkste schadeposten:

 1. Schade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Onderhoudskosten huis en tuin
 4. Kosten voor hulp in het huishouden en mantelzorg
 5. Smartengeld.

Icon

Smartengeld betekenis

Een vraag die wij vaak krijgen is “wat is smartengeld”. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u lijdt door het fietsongeluk. Daarnaast is het een schadevergoeding voor psychische schade, zoals angstklachten of zelfs een post traumatische stressstoornis (PTSS). U heeft altijd recht op smartengeld na een aanrijding op de fiets. Smartengeld berekenen is echter niet eenvoudig. Want pijn en verdriet is niet in geld uit te drukken.

Om uw smartengeld na een ongeval vast te stellen wordt in de praktijk gebruik gemaakt van de smartengeldgids. Hierin staat honderden uitspraken van de rechters in Nederland. Deze rechters hebben in de uitspraken ook een bedrag aan smartengeld berekend. Op basis van deze uitspraken wordt uw smartengeld vastgesteld.

Een smartengeld voorbeeld: U bent op de fiets aangereden bij een auto ongeluk. U bent 25 jaar, studeert en sportief. Als gevolg van het ongeval heeft u een tibia plateau fractuur opgelopen en kunt u niet meer sporten. In de smartengeldgids zoekt u letselschade advocaat in Amsterdam nu een vergelijkbare zaak. Het bedrag dat in deze zaak aan smartengeld is vastgesteld wordt in uw dossier als uitgangspunt genomen.

Wilt u smartengeld na aanrijding claimen? Bel dan met onze letselschade advocaten in Amsterdam (0800 278 4626) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar