Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!
Bent u in de auto van achteren aangereden en lijdt u schade?

Een aanrijding van achteren, wat nu?

U bent van achteren aangereden. Een nare ervaring, zeker als u ook nog eens letsel aan de achterop aanrijding heeft overgehouden. Bij een verkeersongeval waarbij er sprake is van een aanrijding van achteren, is de auto die achterop is gereden aansprakelijk. Bij een kettingbotsing of kop staartbotsing heeft u dus altijd recht op een letselschade vergoeding.

In Nederland zijn auto’s verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Er is dus altijd verhaal mogelijk. U kunt daarbij ook direct de letselschade verzekeraar van de tegenpartij een aansprakelijk stelling sturen. De naam van deze verzekeraar staat op het schadeformulier. Het is dan ook belangrijk dat het schadeformulier door de achterop aanrijder ingevuld wordt.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand als u van achteren aangereden bent

Letselschade verhalen na een verkeersongeluk is niet eenvoudig. Er geldt een verjaringstermijn bij letselschade, ook bij een aanrijding van achteren en er zijn vele soorten schadeposten waar recht op kan zijn. Het is daarom belangrijk dat een letselschade slachtoffer wordt bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten.

Onze letselschade advocaat bij u in de buurt van ons kantoor helpt u snel en claimt uw letselschade op de letselschade verzekeraar. En onze rechtsbijstand is voor u kosteloos. In de wet staat namelijk dat indien u van achteren aangereden bent, u recht heeft op kosteloze hulp van een letselschade specialist. De tegenpartij betaalt de kosten!

Bel voor het kosteloos verhalen van letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Icon

Van achteren aangereden, waar heb ik recht op?

De persoon die u van achteren aangereden heeft is schuldig aan het ongeval. Soms is de persoon die bij u achterop rijdt niet de achterste auto. Er is dan sprake van doordrukken. U kunt dan kiezen wie u aanspreekt, de veroorzaker de kettingbotsing of de auto die u van achteren aanrijdt

Is u een verkeersongeval overkomen en heeft u hierbij letsel opgelopen? Dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding. Deze bestaat uit materiële schadeposten en immateriële schadeposten. Bij immateriële schadeposten of smartengeld gaat het om een vergoeding voor geleden pijn, smart, verdriet en psychische klachten zoals een PTSS. Voorbeelden van materiële schadeposten zijn:

✅ Medische kosten

✅ Inkomensschade

✅ Verzorgingskosten en verpleegkosten

✅ Hulp in het huishouden

✅ Onderhoudskosten huis en tuin

Studievertraging

✅ Reiskosten

✅ Reparatie- en vervangingskosten

Wilt u weten waar u recht op heeft bij een aanrijding van achteren? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 46 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een specialist op het gebied van het claimen van letselschade voor slachtoffers van een auto-ongeluk, fietsongeluk of scooterongeluk. Wij staan alleen slachtoffers bij en dus geen verzekeraars of andere aansprakelijke partijen.

Onze kantoor werkt door heel Nederland en met 8 bezoeklocaties zijn wij altijd dichtbij. U kunt dus altijd een beroep doen op een van onze letselschade advocaten. Wilt u een gratis letselschade advies of wilt u uw letselschade verhalen op de persoon die u van achteren aangereden heeft? Bel ons op 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar